jag söker kvinnliga modeller till mina konstprojekt. Du behöver ingen tidigare erfarenhet. I bland kan det vara en fördel med viss vana men lika ofta spelar det ingen roll. Det kan vara en fördel om du har ridit, gymnastiserat eller dansat eftersom det brukar ge utövaren en bra kroppskontroll och balans vilket kan underlätta, men det är inget krav.

Även om jag främst behöver kvinnor i ålder 35 – 45 år så är även yngre och äldre kvinnor välkomna. Du kommer inte att tjäna några stora pengar på att vara konstnärsmodell, men du kommer att ha kul och få många upplevelser.

Ditt utseende är inte så viktigt, det räcker med att du är hyggligt nöjd med dig själv 🙂

Du kontaktar mig på bertil@bertillindgren.com

Berätta lite om dig själv och varför du vill stå modell så tar jag kontakt med dig för vidare samtal.

Välkommen

/b

 

Ps, denna sida kan vara lite svår att hitta. För att hita tillbaka kan du antingen spara ett bokmärke hit, eller leta efter det allra äldsta inlägget i bloggen…